DIREKTORICA KUPOVALA STOTINE LITARA ALKOHOLA ZA BANJALUČKE VRTIĆE

U tenderskoj dokumentaciji, uz brojne prehrambene artikle za pripremu hrane djeci predškolskog uzrasta, potrebno je da ponuđač isporuči i „90 litara crnog vina“, „72 flasa bijelog vina Krstač“ (0,75), „72 flaše bijelog vina Šardone“ (0,75), „72 litre štoka“ i „360 flaša piva (0,33)“

 

Nataša Radulović nakon jučerašnje svečane sjednice Narodne skupštine Republike Srpske postala je poznata široj javnosti koja ranije nije čula za nju. Ova istaknuta SNSD-ovka je svojim rukovođenjem i neprimjerenim obraćanjem zastupnicima izazvala smijeh, a kod nekih i zgražanje.

 

Prema zvaničnoj biografiji, rođena je augusta 1951. godine u Pirotu u Srbiji, a živi u Banjoj Luci. Istaknuta je članica banjalučkog SNSD-a, a već nekoliko mandata je i narodna poslanica.

 

Ukoliko ime Nataše Radulović ukucate u pretraživač, izaći će interesantne vijesti vezane za nju, a ona koja je posebno privukla pažnju je vijest sa portala Capital.ba iz 2014. godine, kada je Radulović obnašala funkciju Direktorice Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka.

 

Naime, kako je tada pisao Capital, Radulović je na javnom pozivu za nabavku prehrambenih proizvoda i mješovite robe vrijednosti 4,1 milion KM, između ostalog, za potrebe vrtića naručila je 666 flaša alkoholnih pića.

 

U tenderskoj dokumentaciji javnog poziva koji je ovih dana završen, direktorica Radulović traži da joj ponuđači dostave ponudu za isporuku 234 flaše vina, 72 flaše štoka i 15 kartona piva.

 

U tenderskoj dokumentaciji, uz brojne prehrambene artikle za pripremu hrane djeci predškolskog uzrasta, potrebno je da ponuđač isporuči i „90 litara crnog vina“, „72 flasa bijelog vina Krstač“ (0,75), „72 flaše bijelog vina Šardone“ (0,75), „72 litre štoka“ i „360 flaša piva (0,33)“.

 

Inače, riječ je o proslavi Aktiva žena banjalučkog odbora SNSD-a u julu proše godine, na kojoj su prisustvovali najveći zvaničnici Republike Srpske, a prva uz Dodika, kako se vidi i u bogatoj fotogaleriji objavljenoj na FB stranici SNSD-a povodom ovog događaja je Nataša Radulović…