PUN MESEC 21. SEPTEMBRA: Večeras obavezno uradite ovo pred spavanje!

PUN MESEC 21. SEPTEMBRA: Večeras obavezno uradite ovo pred spavanje!

Stiže nam jedan od čarobnijih trenutaka ove godine, a u pitanju je pun Mesec u Ribama, koji će se odigrati 21. septembra 2021. Donosimo vam najbolji ritual pomoću kog ćete moći u potpunosti da uživate u ovom astrološkom trenutku, piše Sensa.
Pun mesec u znaku Riba dostiže vrhunac 21. septembra. Pun Mesec u Ribama je jedan od najmagičnijih i najsanjivijih u godini. Nudi duboko kreativne, intuitivne i iskrene vibracije, pomažući nam da proširimo našu svest o suptilnijim frekvencijama. Neptun, planeta duhovnosti i iluzija, veoma je aktivna pod uticajem ovog septembarskog punog Meseca. Možda ćemo zaroniti dublje u svoje duhovno ja ili ćemo možda želeti da malo odahnemo od realnosti života.
Ovaj ritual je osmišljen da vam pomogne da se povežete sa svojim duhovnim centrom kroz svoje snove. Omogućava vam da isključite um i sve mentalno “brbljanje” i da preduzmete nešto u zemlji snova. Meditacija za ovaj ritual je savršena da vas uvede u duboko stanje opuštenosti, tako da možete da uživate u mirnoj, skladnoj noći, tokom sna, dok u tom procesu punite svoje duhovno telo. Ritual je najbolje primeniti pred spavanje.
Proročki ritual za pun Mesec u Ribama 21. septembra 2021:

Razno bilje/biljke (suva, sveža ili čak eterična ulja) npr. lavande, pupoljci kamilice, bosiljak, origano, ruzmarin, nana, žalfija, majčina dušica, eukaliptus, kriške limuna, karanfilić, zeleni čaj i morska so. – Bela pidžama/ majica – Dnevnik i olovka