Užasna : Sin je ubio svoju majku sjekirom!?

Užasna : Sin je ubio svoju majku sjekirom!?

Zagrebačka policija objavila je kako je u petak oko 17 sati u Kraljevečkim Novakima u Sesvetama u dvorištu pronađeno tijelo žene.

Dodali su i kako su priveli člana obitelji te da sumnjaju kako se radi o ubojstvu.

Susjedi su kroz prozor vidjeli nago tijelo svoje starije susjede. Policija je bila brzo na terenu.

Kako neslužbeno doznajemo, odrasli sin ubio je majku.

– Susjed policajac prvi je istrčao iz kuće i pozvao Hitnu pomoć i policiju. No, ženi nije bilo spasa. To je strašno, poznajem ih cijeli svoj život – govori nam jedan od susjeda.

Hitna pomoć pregledala je ženu i mogla samo proglasiti smrt.

– I djelatnici Hitne su izgledali šokirano prizorima koje su vidjeli. Koliko sam uspio načuti njihove komentare, gospođa je bila izudarana do neprepoznatljivosti – govori nam drugi susjed.

Svi susjedi s kojima smo pričali su u šoku, dobro su poznavali obitelj koja je tu živjela više od 20 godina.

Još su donedavno pozdravljali ženu koja je živjela u kući sa sinom.

– Muž pokojnice umro je prije nekoliko godina prirodnom smrću, iako ga je taj član obitelji nekoliko godina prije smrti pokušao zadaviti, pa je dolazila policija. Osumnjičeni je povremeno u Njemačkoj. S njima smo se pozdravljali na cesti, jer su nam susjedi, ali osim toga nismo primijetili da je agresivan prema pokojnici – govori nam prvi susjed i nastavlja:

– To je danas bilo zaista strašno. Svi smo vidjeli tijelo susjede, jer ga policajci nisu smjeli odmah pokriti. Glava joj je bila pokrivena majicom. Njezino tijelo ležalo je u dvorištu na prilazu kući – govori susjed.

I on i svi ostali o njoj kažu da je bila tiha i povučena, a iz kuće nisu čuli svađe.

– Znam ga otkad su gradili tu kuću prije 20 – ak godina. Kad je bio mlađi, bio je jak, no tablete su ga uništile. Hodao je jako sitnim korcima i gledao u pod. Ovo me potpuno šokiralo – zaključio je susjed.