KATASTROFALNO! Otkriveno stanje LJUBAVNICE muškarca iz Albanije čija se žena sa TROJE djece bacila u rijeku Bojanu

Albanska novinarka, izjavila je da supruga stradale drže samog u ćeliji iz bezbjednosnih razloga. On je uhapšen nakon tragedije, a tereti se za nasilje u porodici i podstrekivanje na samoubistvo, piše srbija danas.

Njegova ljubavnica, čiji identitet još uvek nije poznat, nalazi se u teškom psihičkom stanju i još nije ispitana u policiji.

Iako je izjavila da nije upoznala ženu, već samo djecu, policija i dalje vodi istragu o ovom tragičnom događaju. Trenutno se ispituje gdje je suprug bio u trenutku kada je ona sa djecom skočila u Bojanu.

Vještačenjem Ergisovog telefona je utvrđeno da su njih dvoje živjeli u istoj kući, ali dugo nisu međusobno komunicirali.

Policija takođe sumnja u izjavu zaove, koja je navodno posljednja vidjela nesrećnu, pa će ona biti ponovo ispitana u narednim danima.

Podsjetimo, žena je nestala sa djecom 2. maja, a njen suprug je tek 3. maja prijavio njihov nestanak.

Njeno tijelo i tijelo jednog deteta izvučeni su iz reke Bojane. Telo njene osmogodišnje kćerke pronađeno je u ponedjeljak, dok je tijelo najstarije djevojčice (9) pronađeno još u subotu, tokom neprekidne potrage.

Sutradan je suprug uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanja samoubistva.

Izvor: Srbija Danas/Republika

Izvor vijesti: haber.ba