Ovo je profil ubice iz Mladenovca: Idol mu Kristijan Golubović, a najbolji drugar…

Uroš Blažić, koji je jutros uhapšen pod sumnjom da je u okolini Mladenovca ubio osam osoba, a ranio 14, hvalio se imidžom “žestokog momka”

 

Uroš Blažić (21), koji je jutros uhapšen pod sumnjom da je u okolini Mladenovca ubio osam osoba, a ranio 14, na društvenim mrežama se hvalio imidžom “žestokog momka”, idol mu je bio osvjedočeni kriminalac Kristijan Golubović, a najbolji drug učesnik rijaliti programa.

 

Blažić je najbolji drug bivšeg zadrugara Nikole Đorđevića.

 

Na Instagramu su objavljivali zajedničke fotografije, a prije samo šest dana Blažić se sa Đorđevićem hvalio snimcima divljačke vožnje po gradu.

 

Nikola Đorđević je na Instagramu prije izvjesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se Uroš Blažić kupa u ledenom jezeru i govori da je on “mali Kristijan Golubović”, bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor.

 

– Šta je ovo? Mali Kristijan, a? Mali Kristijan? – govori Blažić na snimku kroz zube.

 

Na Blažićevom instagram nalogu su objavljivane fotografije na kojima se predstavljao kao “žestok momak”.

 

Blažićev nalog na Instagramu je ugašen nedugo posle masakra, a u međuvremenu su anonimne osobe otvorile novi nalog na njegovo ime. Preko tog naloga su rano jutros, usred potrage za Blažićem, objavljene poruke “Na keca prangijam” i “Rokaću ih sve do kraja”, na šta su u komentarima žestoko odgovarali drugi korisnici Instagrama.

 

 

 

Blažić je jutros uhapšen u okolini Kragujevca posle višesatne potrage. Osumnjičen je da je u selima u okolini Mladenovca ubio najmanje osmoro ljudi i ranio 14..

 

– On je nenormalan, kao i njegova porodica. Jednom ga je zaustavila policija, on je izašao iz auta i napao policajca. Znam da je jednom hapšen i zbog municije. On je voleo splavove, idol mu je bio Kristijan Golubović. Vozio je motor, upadne u selo i vozi 200 kilometra na sat. Tako smo ga jedino viđali, pričaju poznanci Blažića.