Pobjednici četvrte sezone Superpara su Azelma i Ismet

FINALNI dan počeo je pakiranjem parova i razgovorom kako će tko pristupiti današnjem zadatku te prisjećanjem cijele njihove avanture u showu. U to vrijeme veterani su finalistima pripremili gozbu i danas su im odlučili biti potpuno na usluzi. Poslužili su im hranu, no svi su iskreno priznali da i nemaju baš apetita.

 

“Ovakvu sam tremu inače imala pred kolokvije, imam osjećaj kao da danas polažem taj neki veliki kolokvij nakon cijele godine”, rekla je Karmela, a Filip dodao: “Ubija me to iščekivanje.”

 

Nakon jela djevojke su se uređivale, a dečki pokušavali opustiti. “Radujem se, baš jedva čekam”, rekla je Azelma koja nije imala veliku tremu. “Što god bilo, moramo pobijediti”, rekao je Ismet, a Azelma potpuno samouvjereno rekla: “Pa hoćemo!”

 

Enis je prije izazova sve objasnio parovima, a bodrili su ih veterani. “Evo nas u finalu pa da vidimo taj spektakl”, rekao je Josip. “Ovo je izazov u kojem ćete razbijati svoj strah i zato ćete složno, držeći se za ruke, hodati svatko po svojoj traci okrenuti jedno prema drugome”, nastavio je Enis.

 

Na tom su putu trebali skidati fotografije koje su se nalazile iznad njih i koje su trebali složiti u fotografiju kad se spuste na tlo. “U velikoj smo prednosti jer se Karmela i Azelma boje visine”, komentirala je Anamarija. “Sve što je visina teško je”, rekla je Azelma, a Enis je objasnio da će prvi izazov odrediti dva superfinalista.

 

“Neće biti ugodno na toj visini”, rekao je Tomislav, a Filip dodao: “Sve se ljulja, puše vjetar, noge klecaju…” Karmela i Tomislav su se previše tresli, a Azelma se jako bojala da će pasti iako je bila vezana. “Odmalena sam bio spretno dijete i ovo za mene nije bio nikakav problem, ali mučilo me hoće li to Azelma svladati”, rekao je Ismet, a Azelma je potom pala i počeli su ispočetka. “Noge mi drhte, strah me”, rekla je i ponovno se pustila.

 

Anamarija i Filip prvi ušli u superfinale

Azelma se nikako nije mogla smiriti, a Karmela se dosta savila i više nije mogla izdržati te se i ona pustila. “Mislim da bi bilo bolje da smo prije pali jer bi shvatila koliko je to bezopasno”, rekao je Tomislav, a Anamarija i Filip bili su potpuno koncentrirani i polako išli prema cilju. Prvi su sišli na tlo, složili u miru fotografiju i prvi ušli u superfinale. “Predivan osjećaj”, komentirali su.

 

Premda je stalno padala, Azelma se nije predavala, što se naposljetku i isplatilo. “Vidjeli smo da Azelma i Ismet slažu svoju sliku i ne možeš ih sustići”, komentirali su Karmela i Tomislav, a Azelma i Ismet drugi su par koji je ušao u superfinale. “Idemo dalje pobijediti u finalu”, govorili su presretni Bišćani. “Pravda je na našoj strani”, rekao je Filip, a Ismet dodao: “Definitivno je pravda zadovoljena i finalisti su oni koji to zaslužuju.”