Lukina porodica van sebe, prijatelj u suzama: Pronađen 100 metra od puta

Prema informacijama koje je za Kurir dao jedan od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, mladić koji se do danas vodio kao nestao, pronađen je mrtav. Istražitelji trenutno ne mogu davati više detalja zbog tokova istrage.

“Tačno je da je Luka Vuksanović pronađen mrtav. Policija ga je našla na 100 metara od puta, ali ne možemo ništa više reći zbog obitelji koja je prisutna,” izjavili su iz policije, prenosi Novi.

Porodica i prijatelji Luke Vuksanovića su potpuno slomljeni. Nadali su se da će ga pronaći živog, no tragično je potvrđeno da je nesreća završila fatalno. Luka je doživio saobraćajnu nesreću dok je bio na putu ka Mladenovcu.

“Šta mislite u kakvom je stanju? Prošlo je devet dana i ova vrućina… Njegov brat i sestra su u jako lošem stanju, vrište i potpuno su van sebe,” rekao je Lukin prijatelj, vidno potresen i u suzama.

Svi ljudi koji su pomogli u potrazi sada su se okupili na istom mjestu i pružaju podršku porodici pokojnog mladića, pokušavajući ih utješiti u ovom teškom trenutku. Nažalost, trenutno ne postoje riječi koje bi mogle ublažiti njihovu bol.

Inspektorka koja je trenutno na licu mjesta rekla je da je potrebno sačekati daljnje korake istrage i da se ne donose prerani zaključci. Tijelo je pronađeno, ali je teško prepoznatljivo, iako prijatelji vjeruju da se radi o Luki Vuksanoviću.

Izvor vijesti: haber.ba