Tri osobe iz Cazina zaražene koronavirusom

U Bosni i Hercegovini zabilježeno je 720 slučajeva zaraze koronavirusom tokom pandemije, a preminulo je 30 ljudi, dok su se 103 osobe oporavile, najnoviji su podaci iz zdravstvenih ustanova u našoj državi.No photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.

Šezdesetpetogodišnji muškarac iz Laktaša preminuo je na Klinici za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, saopćeno je iz ove zdravstvene ustanove. Kod njega je potvrđeno prisustvo novog koronavirusa. Dodaje se da je imao više hroničnih oboljenja.No photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.

U Federaciji BiH zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom. Kako je za Avaz potvrđeno iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, radi se o dva pozitivna u Starom Gradu (Sarajevo) i dva u Zenici te tri iz Cazina.

Ukupno su testirane 104 osobe.

The post Tri osobe iz Cazina zaražene koronavirusom appeared first on usn.ba.

Izvor: usn.co.ba