KRAJIŠKI PORTALI UDRUŽENI // Krizni štab uvažio kritiku: Press konferencija napokon u skladu sa naredbama (FOTO)

Portali biscani.net, krajina.ba i usn.ba su prije dva dana zajednički kritikovali odnos Kriznog štaba prema naredbama koje sami donose. Naime, svima je poznato da je Krizni štab donio jasnu odredbu o minimalnoj udaljenosti osoba na javnoj površini tzv. “socijalna distanca”.

Od dana donošenja naredbe, prilikom snimanja press konferencije, tzv. “redovne konferencije”, Krizni štab nije poštovao vlastitu naredbu. Međutim, nakon zajedničke reakcije portala krajina.ba, biscani.net i usn.ba, Krizni štab je uvažio kritiku, što je veoma pohvalno. Moramo priznati da si rijetki oni koji priznaju pogreške i iste ispravljaju. Pored redovnog informisanja građana i čitalaca, ova tri portala su zasigurno u svom postojanju pokazali da svojim reakcijama i prilozima značajno mogu da, nakon što uoče određene društvene anomalije, iste potpuno ili djelimično isprave kao što je slučaj i sad.

Ovakva nepažnja u vrijeme obavezne distance mogla je skupo koštati mnoge.

The post KRAJIŠKI PORTALI UDRUŽENI // Krizni štab uvažio kritiku: Press konferencija napokon u skladu sa naredbama (FOTO) appeared first on usn.ba.

Izvor: usn.co.ba