Beba pronađena u kolicima PUNIH CRVA i nedozvoljenih supstanci – Uhapšeni roditelji IZ PAKLA!

Par i njihovo dijete pronađeni su kako ulaze u napuštenu kuću. Kada su policajci prišli paru, otac je pobjegao, ostavljajući majku sa bebom u kolicima. Policija je saopštila da je pronašla plastičnu kesu, u kojoj se sumnjalo da je sintetička droga, pored lijekova za dijete u torbici zakačenoj za kolica.

Majka je uhapšena i poricala je da droga pripada njoj, samo je tvrdila da su kesa za pelene koja je sadržala pepeljaru, upaljač i malu plastičnu kesu njene. Ona je priznala da je dan ranije koristila marihuanu.

Pozvana je hitna pomoć kako bi se pobrinula za medicinske potrebe djeteta, a kada su policajci izvadili bebu iz kolica, došli su do jezivog otkrića – dijete sedi na hrpi živih crva u kolicima.

Sljedećeg dana otac je uhapšen po vanrednoj potjernici i rekao policiji da je otac bebe i da se brine o djetetu zajedno sa majkom. On je negirao da posjeduje bilo koju od droga, ali je rekao da je zamoljen da očisti bebina kolica i da je očistio samo dio.

Otac je optužen za bezobzirno ugrožavanje i nalazi se u zatvoru okruga Hopkins uz kauciju od 3.500 dolara. Njegovo sljedeće sudsko ročište zakazano je za 7. jun, dok je majka zadržana uz kauciju od 2.500 dolara, a sud je zakazan za 7. jun, prenosi Srbija danas.

Izvor vijesti: haber.ba