Cure novi detalji zločina u Novom Sadu: Jezivi simboli na zidovima kuće u kojoj su nađena tijela djece

Cijela ulica je u mrklom mraku i vlada jeziva tišina, a tamo su trenutno vještaci, inspektori i policija, javlja Blic.rs.

Susjedi mladog bračnog para čija su djeca pronađena mrtva, šokirani su samoubistvom dvoje mladih i nedjelima za koja se sumnja da su počinili.

“Tu su živjeli dvije godine, a stanari su se mijenjali, budući da je riječ o stambenoj zgradi, ali gotovo da se nisu selili. Bili smo samo na “pa baj”, kaže uplašeni susjed.

Podsjetimo, tijela mladića i djevojke pronađena su sinoć u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu.

Neslužbeno, dvije osobe su zajedno skočile sa zgrade kako bi izvršile samoubistvo.

Doktori su mogli samo konstatirati njihovu smrt na licu mjesta.

Dvoje stanara s kojima us novinari Blica razgovarali, od kojih jedan živi na posljednjim spratovima, rekli su da dvoje mladih nije iz te zgrade, te da je izlaz na krov razbijen i vandalski oštećen.

Treći komšija kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vrijeme očevida.

“Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i pješice prolazio, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć spavati. To je strašno, moja djeca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakav tulum ili bilo šta drugo”, rekao je on. prenosi n1

Izvor vijesti: haber.ba