Damir Mašić o novoj autobiografskoj knjizi: Ispričao sam svoj život u 150 stranica.

Damir Mašić ovih dana priprema izdavanje nove knjige pod nazivom: “Ispod majčinog srca.” Zasigurno najaktivniji pisac na balkanu i šire, uskoro će publici predstaviti i jednu autobiografisku knjigu, njegovu drugu po redu, od devet do sad izdanih knjiga.Pored pisanja Damir se bavi i humanitarnim radom, o čemu će i o knjizi reći nam nešt više.

“Najprije svega hvala vam što pratite moj rad. Moja nova knjiga je za razliku od predhodne četiri novele, ovaj put je autobiografska. Publika je tražila nakon “Striptiza Duše” moje četvrte autobiografske, da napišem još jednu u kojoj ću ispričati svoj život, te otkriti razloge mog kako oni kažu “izvrsnog” pisanja. Napisati autobiografiju nikako nije lako, pogotovo jer svoje knjige ograničavam na svega 150 stranica.

Biće to još jedna odlična knjiga, koja će držati publiku zalijepljenu za fotelje satima. To je ono što ja mogu obećati svojoj publici, a vidjećemo reakcije i recenzije publike za manje od mjesec dana. Uskoro ću vas obavijestiti o datumu promocije. Što se tiče humanitarnih aktivnosti njih je mnogo, a najveći uspjeh ove godine jeste izgradnja bunara u Ugandi, te mnoge humanitarne akcije vezane za Ugandu. Zahvaljujem se svojim sponzorima, ja već sad polako pripremam novu knjigu ako Bog da, jer imam namjeru nastaviti sa novelama. Hvala i prijatelju Fikri Bossu na izuzetnoj podršci.

Rekao je za naš portal Damir Mašić