Gradska organizacija Asocijacije mladih SDA Bihać sa predsjednikom Šemsudinom Dedićem

Tokom današnjeg dana članovi GO AM SDA Bihać u prostorijama Stranke sastali su se s novoizabranim predsjednikom Gradske organizacije, gospodinom Šemsudinom Dedićem. Na sastanku se razgovaralo o daljnjim aktivnostima i planu rada Asocijacije mladih

Predsjednik Dedić iskazao je potpunu podršku novoizabranom rukovodstvu GO AM SDA Bihać na čelu s politologom Nesimovićem za kojeg je kazao da je u kratkom vremenskom periodu animirao veliki broj mladi ljudi u stranku. Tijekom sastanka mnogi mladi su iznosili svoje stave i probleme koje ih muče u svakodnevnom životu.

Mladi su spremni biti dijelom rješenja u narednom periodu kako u našem gradu, tako i u cjelokupnoj domovini Bosni i Hercegovini.

Asocijacija mladih sredinom naredne sedmice pružit će podršku ekipi NK Jedinstvo protiv mostarskog Zrinjskog u okviru ¼ Kupa Bosne i Hercegovine, osim toga dostojanstveno i na sebi svojstven način obilježit će i dva praznika, Dan Grada Bihaća, ali i Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine koji je jedan od najvažnijih datuma u hiljadugodišnjoj povijesti naše domovine.
Uskvijesti. ba Fikret Bosnić