Hrvatska glumica o sceni iz zadarske pizzerije: Konobar je viknuo da obučem grudnjak

GLUMICA i influencerica Tena Sakar Vukić, najpoznatija po ulozi Lare u seriji Zabranjena ljubav, požalila se na neugodno iskustvo koje je doživjela u jednoj zadarskoj pizzeriji.

 

“Dok sam išla s kćeri prema WC-u jedan od zaposlenika u šanku, misleći da sam strankinja, viknuo je: Obuci grudnjak!” započela je.

 

“Na sebi sam imala traper suknju i top, ništa degutantno. Prvo sam pomislila da sam krivo čula, ali sam se vratila do šanka i pitala konobare tko je to viknuo i je li to upućeno meni.”

 

Na što su se konobari malo iznenadili i počeli govoriti: Nisam ja…, zamolila sam jednog konobara da pozove vlasnika, što je on i učinio. Gospodin je bio ljubazan kao uvijek i ispričao se. Jedan od zaposlenika je rekao onda: ‘Možda sam ja viknuo slučajno, ne znam točno.'”

 

Ako malo šire pogledamo ovu situaciju, iz jedne rečenice puno toga možemo vidjeti…. seksizam, bezobrazluk, šovinizam, nepoštivanje gosta, zadrtost, manjak odgoja, bontona, obrazovanja, problem hrvatskog turizma, preopterećenost poslom, manjak ugostiteljskog kadra, iscrpljenost, nervoza djelatnika, no prije svega nepoštivanje žene u hrvatskom društvu.”