Mirta Šurjak o filmu za odrasle koji kruži internetom.

 

Mirta Šurjak o filmu za odrasle koji kruži internetom.

Nakon što je čula da internetom kruži video za odrasle u kojemu je ona, navodno, glavna glumica, odmah je reagirala i iznijela pravu istinu
Sportska novinarka Mirta Šurjak (35) na svome Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj zamišljeno gleda u daljinu, a njezini pratitelji nisu mogli niti slutiti što bi mogli pronaći ako pročitaju opis.

Naime, objasnila je kako joj je poznanik javio da internetom kruži video za odrasle u kojemu ‘Mirta’ ima glavnu ulogu.

Htjela se svojom objavom javno ograditi i reći kako djevojka na videozapisu nije ona. Nakon što je pogledala video, vidjela je da djevojka ima tetovažu kakvu novinarka nema kao i to da je mnogo mlađa od nje.

– Svatko tko me poznaje barem malo to vidi iz aviona. Nemam tetovažu zmaja ili ne znam ni ja kojeg već mitskog čudovišta u boji na trbuhu kao dotična akterica tog filma, kao ni 20 ni koju godinu, koliko očigledno ima glumica. Nije mi prvi puta, na žalost, da se nalazim u ovakvoj ponižavajućoj i sramotnoj situaciji u životu jer valjda svaka budala u ovoj državi, koja očigledno nema drugog života ni zanimacija, misli da svaku “glumicu”plave kose, bujnog tijela i zamućenih obrisa lica iz XXX filmova s interneta može nazvati mojim imenom. E pa ne može – dodala je.