MONSTRUOZAN ZLOČIN! Ubila kćerku svog ljubavnika, pa djevojčicinoj majci ostavila BEŽIVOTNO tijelo ISPRED VRATA

Prema kancelariji šerifa okruga Džeferson, u američkoj državi Luizijani, Hana Lendon je optužena za prvostepeno ubistvo i ometanje pravde u vezi sa smrću Bele Fontenel.

Vlasti su prvo upozorene na nestanak šestogodišnje Bele i Landonove (43) u sredu ujutru, nakon što je Belin otac primetio da nisu u njihovoj kući, navodi se u saopštenju.Skoro sat vremena kasnije, vlasti su otkrile Beline ostatke u velikoj kanti ispred kuće njene majke. Bilo je nejasno ko je prvi došao do sumornog otkrića.

Kako se navodi u saopštenju, snimci sa nadzorne kamere dobijeni tokom istrage navodno su uhvatili Landonovu kako vuče kantu hlora od 10 galona prethodne noći. Vlasti veruju da je Lendonova ubila Belu pre nego što je stavila njeno telo u kantu i prenela ga na travnjak ispred devojčicine majke, koja se nalazi dva bloka dalje.Motiv ubistva nije objavljen, a uzrok Beline smrti se skriva u istražne svrhe, kažu vlasti. Ali, citirajući patologa, VVUE-TV izveštava da je njeno telo pokazalo “višestruke povrede”.

– Otac je danas prošao kroz opsežne intervjue i ne verujemo da je on na bilo koji način umešan u ubistvo. Kao što možete da zamislite, i on i majka su izuzetno uznemireni, kao što biste očekivali od svakog ko je neočekivano izgubio šestogodišnje dete – rekao je šerif Džo Lopinto.

Vlasti kažu da su saznale da se Landonova prijavila u policiju u sredu nešto posle ponoći. Zatim je prevezena u bolnicu, gde je na kraju privedena,piše Srbijadanas

Nije jasno da li se izjasnila o krivici ili je angažovala advokata da daje izjave u njeno ime.

Izvor vijesti: haber.ba