Dok mu žene i djece nema, ON ISPIJA KAFE SA DRUŠTVOM: Monstruozni detalji o čovjeku čija je žena SKOČILA U BOJANU SA TRI DJETETA!

Iako od žene i dece nije bilo ni traga ni glasa, on je navodno “hladan kao špricer” šetao po Skadru i nijednog trenutka nije pokazivao zabrinutost. Navodno je viđen kako sa drugovima ispija kafe u centru grada, potpuno opušten.

Njegovi prijatelji, koji su molili da ostanu anonimni, ispričali su za albanske medije kako je on sve vreme bio smiren i da nije pokazivao ni najmanje znake zabrinutosti.Telo njene najstarije ćerkice izvučeno je sinoć iz reke Bojane, dok se za ženom i dvoje mlađe dece i dalje traga. Kada je prijavljivao nestanak, muškarac je policiji rekao da ima savršen brak i da ne zna zašto bi ga supruga napustila i odvela decu.

On negira da je bio nasilan prema supruzi i da je on kriv što je ona digla ruku na sebe i decu. Njena sestra, s druge strane, tvrdi da je žena duže vreme trpela i psihičko i fizičko nasilje.Iako je policija saopštila da je Ergiz ranije privođen zbog uzgoja opojnog bilja, nije saopšteno da li su protiv njega podnošene prijave za porodično nasilje. Prema pisanju albanskih medija, žena je navodno nekoliko sati pre nestanka pila kafu i sa jetrvom, ali joj ništa nije rekla o problemima.Telegraf

Izvor vijesti: haber.ba