Oglasio se i Čeda Jovanović:”Jedna budala je uvek dovoljna i glasnija od miliona normalnih ljudi”

Grupa mladića sinoć je nanela amterijalnu štetu na automobilu Čedomira Jovanovića i uputila mu niz uvreda

Jovanović je o celom slučaju kazao da su mu izgrednici, koji su mu vandalizovali vozilo, rekli da “nisu Srbija”, ali i da je “jedna budala uvek dovoljna i glasnija od miliona normalnih ljudi”.

– Žao mi je zbog svega. Ni sam više ne znam šta da više mislim, ni kako da se ponašam – kazao je najpre Jovanović, prenosi Telegraf.
On je na aerodrom stigao kako bi sačekao sina, parkirao se u zaustavnoj traci, a kada se vratio, automobil je već bio oštećen.

Javio mi se sin sinoć, on ne živi više ovde i ide u srednju školu u inostranstvu, ima stipendiju i tamo živi. Pozvao me je u pola devet sa aerodroma u Amsterdamu da mi kaže da dođem da ga sačekam da odnesemo kolač u crkvu zajedno za slavu, jer je to naš dogovor – da porodica da uvek gde god da smo, taj dan budemo zajedno. Šta da vam kažem, otišao sam tamo i parkirao auto normalno kod drugih automobila, vratio se sa njim, dok sam prelazio ulicu ispred one dve trake, terminala dva… To su debili, to nije Srbija, ali nažalost jedna budala je uvek dovoljna i glasnija od miliona normalnih ljudi. Prošli su pored kola, izvređali, uličarski repertoar, progutaš sve i ideš dalje – opisao je tok dešavanja lider LDP.
Tek kada je sa sinom prišao do kola, primetio je da mu je zgužvana zadnja tablica.

– Došao sam do kola, uzeo sam onaj njegov ranac sa kompjuterom što je poneo, da ga stavim u gepek, vidim zgužvana mi tablica. Prekrio sam rukom da on to ne vidi, pokušao sam da je ispravim, dosta mi je te bede da mora da gleda, a on mi kaže “pa napred su polomili tablicu, nema tablice”. Prođem pored kola, ceo išutiran auto. Šta da radim onda? Sina sam stavio na taksi da ide kući, a ja sam morao tu da ostanem, da to prijavim. Jer ako ne prijavim, zaustaviće me neka patrola na putu, pa će biti opet da sam siledžija – zaključio je Jovanović.