OTAC POZVAO HITNU POMOĆ ZBOG BOLESNE KĆERKE, PA ZAVRŠIO U POLICIJI: Kad su vidjeli OVO otkrili MONSTRUOZNE DETALJE

Djevojčica iz Pensilvanije umrla je nakon što su je mučili otac i maćeha mjesecima.

Malindu Hogland (12) policija je pronašla “jedva živu” 4. maja nakon što je njen otac Rendal Hogland pozvao hitnu. Tvrdio je da je biciklom udarila u drvo. Malinda, koja je imala samo 22 kilograma, umrla je nekoliko sati po dolasku u bolnicu. Osoblje je bilo šokirano njenim fizičkim stanjem. Imala je modrice, slomljene kosti i oštećenu jetru.

Hoagland (52) i njegova verenica Sindi Voren (45) optuženi su za njenu smrt dva dana kasnije.

DailyMail je pregledao objave para na društvenim mrežama. Primetili su da je otac početkom januara prestao da postavlja njene fotografije, ali je nastavio da objavljuje fotografije sina Gavina, za kojeg policija kaže da nije zlostavljan. Devojčica, međutim, na poslednjim fotografijama koje je objavio njen otac izgleda mršavo, a ruka joj izgleda prekrivena modricama.

Devojčica je u decembru prestala da ide u školu, vezali su je za nameštaj u podrumu.

Policija je saopštila da je Malinda prestala da ide u školu u decembru i da je često bila vezana za nameštaj u podrumu. Pojavljivala se, rekli su, na onlajn predavanjima, ali je bila vezana tako da se to ne vidi na kameri.

Video snimci, koje je par obrisao, navodno pokazuju zlostavljanje devojčice. Na nekima od njih Malinda je bila prinuđena da spava na podu, bez jastuka i ćebeta. Rekli su joj da ne treba da očekuje doručak, ručak ili večeru. Oni su, takođe, navodno brisali poruke pre nego što su pozvali hitnu pomoć. Međutim, policija je uspela da pronađe poruke u kojima se govori o njenom narušenom zdravstvenom stanju.

Oboje su optuženi za pokušaj ubistva, napad i otmicu, a istražitelji kažu da su moguće dodatne optužbe, uključujući ubistvo, piše espreso.

Izvor vijesti: haber.ba