Pronašla tampone u đubretu, pa poludjela od ljubomore: Histerično vrištala dok ga je gazila automobilom

Džuli Buš (30) suočava se s optužbom za ubistvo, i to na nesvakidašnji način.

Ona je prvobitno bila optužena za vožnju pod uticajem alkohola (DUI) koja je rezultirala teškim tjelesnim povredama, porodično nasilje, pokušaj ubistva i posjedovanje droge nakon što ju je policija uhapsila u petak, 24. maja, javlja 8NewsNow.

Tog popodneva, jedna osoba je pozvala policiju tvrdeći da je Bušova namjerno pregazila čovjeka automobilom, navodi se u sudskim dokumentima. Nakon incidenta, svjedok je navodno vidio Bušovu kako “se naginje nad čovjekom i histerično plače.”

Kancelarija mrtvozornika okruga Klark identifikovala je čovjeka kao Ričarda Penarda Mlađeg (51). Hitna pomoć je prevezla Penarda, s kojim je Bušova bila godinu dana u vezi, u bolnicu u kritičnom stanju. U trenutku njenog hapšenja, policija je rekla da je Penard imao povrede zbog kojih ima malo šansi da preživi, sa višestrukim krvarenjima u mozgu i kolabiranim plućima. Penardo je umro u subotu, što je dovelo do nadogradnje optužbe na ubistvo.

Dok je razgovarala s policijom, Bušova je rekla da je pronašla tampone druge žene u smeću i suočila se s Penardom zbog toga. Počeli su da se svađaju, a Penardo je “uzeo dugi čelični lanac iz kuće i prišao njenom vozilu”, navodi se u dokumentima. “Zatim je počeo da maše lancem, lomeći prozore na njenom vozilu.”

Bušova je tada navodno ubrzala automobil, udarivši Penarda i natjeravši ga da poleti u vazduh i udari u zid od cigle, navodi se u dokumentima.

Unutar automobila, policija je pronašla kesu metamfetamina i kesu fentanila. Bušova je takođe navodno rekla policiji da je “uzela malo fentanila” nekoliko sati ranije, navodi se u dokumentima.

Policija je pribavila video zapis, za koji su rekli da prikazuje Bušovu kako prati Penarda svojim automobilom “u pokušaju da ga udari”, navodi se u dokumentima.

Video prikazuje Bušova kako udara drugo vozilo i pokušava ponovo da udari svog dečka.

Penardo zatim počinje da udara automobil lancem, prikazuje video, prema policiji. Vozač je tada pregazio Penarda automobilom i vratio se unazad, navodi se u dokumentima.

Sudija Denijel Vestmejer je odbio da odredi kauciju tokom prvog pojavljivanja Bušove na sudu u subotu zbog prvobitnih optužbi. Njen advokat je takođe tražio od sudije da odloži saslušanje jer Bušova nije bila prisutna na ročištu zbog medicinskih razloga.

Policija nije precizirala kome su tamponi pripadali, iako je Bušova rekla policiji da nisu njeni.

Penardo je služio zatvorsku kaznu zbog optužbi za falsifikovanje, pomaganje u izvršenju krivičnog djela, zavjeru za počinjenje ubistva i prevaru osiguranja, navodi se u zapisima. U svom najnovijem slučaju, sudija je osudio Penarda na 3-10 godina zatvora zbog prevare sa osiguranjem za nezaposlene. Tužbe su podnijete dok su Penardo i njegovi saučesnici bili u zatvoru, rekli su zvaničnici u vrijeme izricanja kazne.

Prije toga, Penardo je prihvatio Alfordov sporazum, što znači da nije priznao krivicu, ali je priznao da tužioci imaju dovoljno dokaza da ubijede porotu da ga osudi, za svoju ulogu u smrti Marije Marino 2008. godine.

Marino je umrla od gušenja uz pomoć omče. Penardo je tada pomogao dvjema ženama, uključujući svoju tadašnju ženu, da polože Marije Marino tijelo na planinu Čarlston, navodi se u dokumentima. Sudija Kerolin Elsvort ga je osudila na 2-5 godina zatvora.
(Telegraf.rs)

Izvor vijesti: haber.ba