Puno se pričalo, malo se reklo

Jučer smo imali jednu od duzih preskonferencija u NK Jedinstvo Bihać.Kada se sve sagleda puno se pricalo, a u stvari se malo reklo ili što bi mi rekli samo se vrtilo u krug.

Predsjednik Semanić je iznosio puno problema ali uvijek u nekom tamo trecem licu. Niti jedno ime nismo culi, ne vidim razlog zasto ne cuti ime ili imena ako je sve potkrijepljeno dokazima.
Nekad sam davno pisao, tada nezvanicno, da je prvi covjek grada dao papir i rekao Skupstini tko je upravni odbor, sto u jednom dijelu jucer i Semanic rece. Da mu je opet netko rekao:” imas sve samo dodji i budi tu.”


Ja se pitam tko to moze, sem gradonacelnika. Samo pitam?! Nisam dobio ni odgovor na to tko je klupskom karticom uzimao vina, pive pa i kondome. Odgovor je opet netko u trecem licu. Semanić je iznio problematiku kluba, direktno upravnog odbora i odlaska pojedinaca i nerada Skupštine te da se na kraju svalilo uglavnom na njegova ledja sve sto mi koji pratimo Jedinstvo znamo da je tako.
Sila Nebeska je izisla sa direktnim korektnim stavovima koje je 95% prisutni, a bilo je pedesetak osoba, prihvatilo. Njihov kljucni uslov je da u Skupstini ne zele da vide ni jedno staro ime i da Hasanu daju punu podrsku te da sam sebi bira ekipu sto nas je 100% podrzalo.


Ono što je meni, ne namjerno uradjeno, a to je dodjela zahvalnica, biti ću otvoren i direktan..”Koja je to firma u prednosti da dobije zahvalnicu, a ne dobije je poshumno covjek koji je 40godina proveo na stadionu prvo kao sportski radnik, onda kao covjek koji je sve izvjestavao sa stadiona Pod Boricima, Suad Balić.
Ne vidim svrhu davanja zahvalnice gradonacelniku, pa svi su dosadašnji gradonačelnici vrsili uplate, onda su svi trebali dobiti zahvalnicu.
Ako izostavimo Silu Nebesku i Nihada, nesto mi to miriše da je jedna politicka opcija počela sama sebi dijeliti to..
Navodno nisu jos sve ostampane pa će dobiti i drugi, nekada…
Nadamo se da cemo jednom makar dobiti odgovor tko jos koristi kondome.