TEŠKA NESREĆA – Danijela (28) je pomagala drugarici da premjesti klavir, pa OSTALA NEPOKRETNA i ne može da se vrati svojoj porodici

Danijela Dramond (28), koja se nedavno preselila iz Klivlenda u Oregon kako bi krenula ispočetka, sada se nada naučnom otkriću nakon što je zbog incidenta ostala vezana za kolica i potreban joj je njegovatelj, piše blic.

Ona je za medije rekla da je pokušala da stabilizuje klavir kada je ponudila pomoć prijateljici prošlog mjeseca, ali je ona izgubila balans, nakon čega je klavir pao na Danijelu.

– Ispustila je veliki, uspravni klavir na mene i on mi je prekinuo kičmenu moždinu – rekla je Dramond, prenosi Sky news.

Danijela je dodala da je sada paralizovana od struka nadole.

Danijela nema porodicu u gradu u koji se preselila u Oregonu, a treba da pronađe i novi dom, s obzirom da živi sa svojim psom Lotusom u kombiju.

Uz to, ona ne zna kako bi mogla da se vrati svojoj porodici u Klivlend i da prenese sve svoje stvari i medicinsku opremu.

Njena sestra je otvorila stranicu na GoFundMe kako bi se prikupio novac za naredne medicinske potrebe.

– Naša porodica vam se zahvaljuje za svu vašu podršku, pažnju, misli, ljubav i molitve – napisala je njena sestra Rozi Hejn, opisujući Danijelu “snažnu, mudru i prizemnu”.

– Ona želi da jasno stavi do znanja da ne očekuje da će ikada više hodati. Prihvatila je realnost svoje situacije. Ali ima nevjerovatan duh i sveukupno pozitivno gledanje, fokusirajući se na ono što može da uradi – dodala je njena sestra.

Danijela je rekla da se nada da ljudi, koji prolaze kroz slične situacije kao ona, neće odustati.

U međuvremenu, ostaje njena želja za novim razvojem u liječenju.

– To je definitivno promjena igre za mene. Pokušavam da ostanem puna nade – zaključila je Danijela.

(Telegraf.rs)

Izvor vijesti: haber.ba