TINEJDŽERKU RASKOMADAO MUŠKARAC KOGA JE UPOZNALA PREKO DRUŠTVENE MREŽE: Umjesto romanse otišla pravo u SMRT

Šeril Tarner (19) iz Luizijane preminula je nakon što ju je raskomadao muškarac kojeg je upoznala na društvenim mrežama gdje su se upoznali i upustili u romansu preko tekstualnih poruka. Sada, porodica želi da dostojno sahrani svog člana porodice zbog čega je njena sestra pokrenula onlajn kampanju za prikupljanje sredstava za ubijenu bliznakinju.

-Oduzet mi je deo mene zbog ovoga što je to čudovište uradilo – rekla je sestra bliznakinja Šeril Tarner, prenose američki mediji. Šeril je Entonija Pirsa Holanda (29) upoznala u decembru prošle godine na mrežama i poželela da njihova ljubav “zaživi” i uživo. Nije ni slutila da kada se uputila na upoznavanje sa momkom zapravo ide direktno u smrt!

Roditelji su 3. januara prijavili nestanak svoje ćerke koja je pronađena tri nedelje kasnije. Istražitelji još uvek nemaju detalje o tome šta se tačno dogodilo na mestu zločina ali iz saopštenja koje je objavljeno jasno se vidi da je 24. januara iz reke Uačita izvučen gornji deo tela, dok glava, ruke i noge još uvek nedostaju.

Na mestu zločina je pronađen i DNK uzorak koji je istržitelje odveo do Šeril Tarner, a kada su se povezali na žrtvin telefon otkrili su i ime ubice.

Ubrzo nakon hapšenja, Entoni je priznao da je ubio i raskomadao 19-godišnju Šeril, a u kući ubice su pronađeni i tragovi koji govore u prilog nasilnom zločinu. Entoni Pirs Holand se sada nalazi u popravnom centru u Uačiti čekajući suđenje za ubistvo. Takođe, on će se potencijalno suočiti sa smrtnom kaznom u Luizijani.

Izvor: Srbija Danas/Mondo/

Izvor vijesti: haber.ba