Ujak osumnjičen za silovanje i ubistvo djevojčice (8), jezivi detalji nakon privođenja

Žao mi je, bio sam pijan, rekao je ujak (32) osmogodišnje djevojčice Marije, čije tijelo je pronađeno u ataru sela u okrugu Botošani, u Rumuniji.

Ujak (32), koji je danas uhapšen zbog sumnje da je djevojčicu silovao, a potom je ubio i tjelo bacio u šipražje, krio se od policije čitave noći, a onda je konačno uhvaćen nedaleko od mjesta zločina.

Policija ga je uočila u šipražju, a kada su krenuli da ga savladaju, počeo je da bježi. Ispaljeni su i hici upozorenja, nakon čega je osumnjičeni savladan i stavljene su mu lisice na ruke.
Skrivao se u šumi

– Znao sam da me tražite, cijele noći sam se skrivao u šumi. Evo krenuo sam da se predam – tvrdio je osumnjičeni kojeg su prethodno lovili u visokoj travi jer je bježao i pored ispaljenih hitaca i naređenja da stane.

On je odmah odveden kod tužioca, gdje je navodno rekao da mu je “žao zbog onoga što je uradio pod uticajem alkohola”.

Očekuje se da će za njega biti zatražen pritvor. Oni koji poznaju porodicu šokirani su svime što se dogodilo.

– Znam tu porodicu veoma dobro, znam njega! Oni jesu malo bili u sukobu, on je pio, znao je da pravi skandale, ali ovako nešto nikad nismo očekivali – rekao je jedan mještanin sela, koji je učestvovao u potrazi za djevojčicom.
Pronađena tokom noći

Podsjećamo, mala Marija je sinoć oko 20 sati krenula ka ujakovoj kući da nešto donese, ali se nije vratila. Poslije izvjesnog vremena roditelji su do ujaka poslali Marijinu sestricu, koja se ubrzo vratila i rekla da “nije našla ni ujaka, ni seku”.

Uspaničeni, roditelji su krenuli u potragu za djetetom, a poslije sat vremena, kada je nisu našli, alarmirali su policiju.

Dijete je pronađeno tokom noći. Navodno je bila polugola i krvava, te se sumnja da je dijete i silovano, prenosi Telegraf.

Izvor vijesti: haber.ba