Kako je iznenada preminuo Bišćanin od posljedica korona virusa nakon tvrdnji da su svi pacijeniti na području USK u stabilnom stanju?

Krizni štab Ministarstva zdravstva USK obavjestio je da je danas u poslijepodnevnim satima preminuo jedan pacijent na Infektološkom odjelu Kantonalne bolnice u Bihaću.


Kako je saopćeno iz Vlade USK, radi se o pacijentu iz Bihaća, pozitivnom na koronavirus, kojem je pozlilo u poslijepodnevnim satima. Unatoč naporima ljekara, nažalost, pacijent je preminuo, potvrdio je Hajrudin Havić, direktor Kantonalne bolnice u Bihaću.

Podsjetimo, jutros su iz Kantonalne bolnice tvrdili da se svi pacijenti nalaze u stabilnom stanju.

Na području Unsko-sanskog kantona ovo je treći smtni slučaj oboljelih od koronavirusa.

Prema neslužbenim saznanjima, Bišćanin A. T. (1968), zaposlenik “Elektroprivrede” u Bihaću, preminuo je od posljedica koronavirusa.

Njemu je bila potvrđena zaraženost, ali se nalazio na kućnom liječenju.

Prema izvorima bliskim ovom Bišćaninu, njemu je ovih dana bilo bolje i nalazio se kod kuće, ali mu je jutros pozlilo te je Hitnom službom prevezen u bolnicu. Nažalost, preminuo je.

The post USN.ba objavljuje detalje // Kako je iznenada preminuo Bišćanin od posljedica korona virusa nakon tvrdnji da su svi pacijeniti na području USK u stabilnom stanju? appeared first on usn.ba.

Izvor: usn.co.ba