Strava u Mrkonjić Gradu: Majka i novorođenče pronađeni bez znakova života

Pripadnici Policijske stanice Mrkonjić-Grad jučer su u 21:20 sati u privatnoj kući pronašli tijela Z. Č. i novorođenčeta, saopćeno je iz Policijske stanice Mrkonjić-Grad.No photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.

– Službenicima Policijske stanice Mrkonjić-Grad prijavljeno je da Z. Č., koja stanuje kao podstanar u privatnoj kući u Mrkonjić-Gradu, ne otvara ulazna vrata i ne javlja se na mobilni telefon – pojašnjava se u saopćenju.

Kako se dodaje, na mjesto događaja izašli su policijski službenici, koji su, zajedno s vlasnikom stana, ušli u stan i zatekli tijela Z. Č. i novorođenčeta.No photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.

– Na mjestu događaja uviđaj su obavili službenici Policijske uprave Mrkonjić-Grad uz prisustvo doktora mr***rnika Doma zdravlja Mrkonjić-Grad – dodaje se u saopćenju.

 

The post Strava u Mrkonjić Gradu: Majka i novorođenče pronađeni bez znakova života appeared first on usn.ba.