Adnan Lipovača:Centar za socijalni rad Bihać?

Do danas sam smatrao da su izjave našeg Gradonačelnika za vijećničkom govornicom, a posebno odgovori upućeni meni, poput onog da postavljam “GLUPA” pitanja, isključivo populistički, ali izgleda da su ipak dobro manipulatorski osmišljeni u cilju prikrivanja loših postupaka POMAKnutih direktora.

Nakon dobijenog pisma od strane uposlenica Centra sad ću nastaviti istu borbu za govornicom i iznositi činjenice ma koliko smatrali glupim. 🔞

Grčevita borba za očuvanje osobe koja se, kako kažu iz Kabineta, MORA postaviti nazad na direktorsku poziciju unatoč niza prekršaja, krši zakonske propise danas je dobila na još većem značaju kada je ponovo raspisan konkurs za njegovo imenovanje iako postoji kandidat koji je zadovoljio sve uvjete propisane konkursom i zakonima, prošao sve procedure i na kraju Gradonačelnik NE DOZVOLJAVA da se završi procedura i pred Gradsko vijeće stavi na glasanje.

Jasno je svima nama da je sve odavno POMAKnuto i da zbog nedostatka ruku u Gradskom vijeću sjednice se ne održavaju od jula mjeseca, ali se pitam dokle će interesi pojedinaca biti interesa našeg Grada?

#OsigurajmoRukeZaPoštenje