Azelma i Ismet iz Bihaća su novi učesnici “Superpara” na RTL-u

Ismet za sebe kaže da je vječno dijete, često mu je zabava na prvom mjestu i priznaje da ne zna baš baratati novcem

 

Hrvatski RTL emitira novo izdanje šoua za parove “Superpar” čiji voditelj je bh. glumac Enis Bešlagić.

 

Zanimljivo takmičenje za parove pobjedniku donosi nagradu od 15.000 eura. U novom izdanju učešće su obezbijedili Azelma i Ismet Žerić iz Bihaća.

 

Par iz Bihaća

Azelma (35) i Ismet (33) dolaze iz Bihaća, u braku su petnaest godina i imaju dvoje djece od 14 i 16 godina.

 

Azelma trenutno radi kao spremačica u centru za socijalni rad, a Ismet je po zanimanju bravar i povremeno odlazi na nekoliko mjeseci raditi u Njemačku. Ismet za sebe kaže da je vječno dijete, često mu je zabava na prvom mjestu i priznaje da ne zna baš baratati novcem, što ponekad dovodi do razmirica među njima tako da Azelma vodi glavnu riječ kada je u pitanju vođenje domaćinstva.

 

Bio bokser

 

Ismet je bio iskusan sportista koji je više puta bio prvak Bosne i Hercegovine u boksu pa je zbog turnira dosta putovao. Otvoreno kažu da mi u životu često nije sve išlo po planu; od života s njegovom porodicom do finansijskih i bračnih problema. Ipak, uspjeli su sve prebroditi i upravo zbog svega toga što su zajedno proživjeli, vjeruju da su super par.

 

Komunikativni su, imaju izvrstan smisao za humor, a Ismet će dati sve od sebe kako bi uspio u svakom zadatku i pobijedio za svoju Azelmu.