BIVŠI JE BACIO SA MOSTA, NESRETNA ŽENA PREŽIVJELA PAD, ALI JE ONDA…Otkriveni njeni POSLJEDNJI TRENUCI, ovo je HOROR

Giada Zanola (34) pronađena je 29. maja u zoru na auto-putu u Padovi mrtva nakon misterioznog pada sa mosta A4.

Italijanski mediji prenijeli su da je Giadu Zanoli (34) muž navodno uhvatio za noge i bacio sa ograde na auto-put, a prema obdukcionom nalazu, žena je bila živa prije pada i na putu ju je dokusurio kamion koji ju je udario.

Andrea Favero (38), muškarac koji je dao izjavu da je ubio svoju nevjenčanu suprugu, je navodno zgrabio Giadu za koljena, zatim je podigao i bacio preko ograde na nadvožnjaku auto-puta A4 u noći između utorka 28. maja i srede 29. maja.

Izjavu koju je dao u policiji dao je bez prisustva advokata tako da se smatra praktično neupotrebljivom i relevantna je samo za koordinaciju daljom istragom.

Istražni sudija Luara je donijela odluku na osnovu izjave da mu odredi pritvor iz predostrožnosti zbog dobrovoljne odluke da prizna ubistvo.

Obdukcijom nisu utvrđeni tragovi davljenja ili uboda na tijelu žene. Međutim, moguće je da ju je Favero iznenadio kada je uspio da je podigne i baci preko ograde zgrade sa oko dva metra visine, prenose italijanski mediji.

Policija nastavlja sa istragom i ispitivanjem svjedoka, uključujući i novog partnera žrtve, sa kojim je Giada počela da radi na benzinskoj stanici prije nekoliko dana.

Giada i Andrea bili su na mostu preko auto-puta, nedaleko od svoje kuće, a muškarac je navodno bacio ženu preko ograde.

Neki automobili su uspjeli da izbjegnu teijlo, ali ju je kamion udario i ona je ostala na mjestu mrtva, piše espreso.

Izvor vijesti: haber.ba