“ČUJE SE GLASAN PLAČ MALOG DJETETA” – Komšija prijavio čudne zvukove, policija upala i pronašla PREMLAĆENU djevojčicu punu MODRICA, majka hitno uhapšena

Kako navode tamošnji mediji, prošlog petka u podne vlasnik kuće u oblasti Poros pozvao je policiju, rekavši da već duže vrijeme čuje glasan plač malog djeteta iz susjedne kuće.

Policija je odmah došla na lice mjesta i u kući zatekla trogodišnje dijete koje je imalo modrice po tijelu i glavi. U kući je, osim djeteta, bio i 23-godišnji muškarac, dok je majka djeteta u tom trenutku bila odsutna. Policija je odmah uhapsila mladića, a za 21-godišnjom majkom djeteta raspisana je potraga.

Protiv nje i njenog partnera podnijeta je prijava i oni su, poslije privođenja majke, odvedeni kod tužioca. Trogodišnja djevojčica je odvedena u bolnicu gdje je pregledana. Grčki mediji navode da je djevojčica i ranije imala povrede, a da je sada bila premlaćena.

Hospitalizovana je na Klinici za dječju hirurgiju. Privremeno starateljstvo nad njom dodijeljeno je roditeljima njene majke.

Izvor:Srbija Danas/Blic

Izvor vijesti: haber.ba