Da nismo očistili Sda,Bakirovog protiv kandidata ne bi imao tko podržati

U hotelu Safir u gradu Bihaću stranka demokracke akcije je predstavila svoje kandidate za sve navoje vlasti koji dolaze iz Unsko sanskog kantona.

Nakon predstavljanja kandidata prisutnima se obratio i trenutni federalni ministar i nosioc liste za državni parlament Semsudin Dedić koji je istekao da navodna opozicija je sve sem opozicije.Nazivaju se opozicijom imaju svoje ministre u vladi federacije imaju svoje premijere predsjednike doma naroda itd sve su oni sem opozicije.

Prisutnima se i obratio prvi čovjek i nosilac liste za kantonalnu skupštinu Jasmin Music koji je rekao koliko je ova vlada dobro radila govori nam i to da nismo još vidjeli godišnji izvještaj imamo pola zastupnika iz većine koje nema pod optužnicama presudama te seks aferama.

Sda je čistija nego ikad,ono sto sad već možemo reci je da je pobjeda sda ne upitna.Na kraju svog izlaganja je dodao da se

Opozicija vodi pričom da Denisa Bećirevića podržava 11 partija,da stranka demokratske akcije nije očistila svoje redove od Konakovića,Zvizdica,Kukica i slični njima Denisa ne bi  imao tko podržati,toliko o Denisu.

Izvor:Uskvijesti.ba