DIJANA JE DUGO ČUVANA TAJNA PORODICE FEDERER! Evo zašto mnogi ne znaju da Rodžer ima SESTRU

Tokom bogate karijere, Švajcarac je osvojio 103 titule, od turnira je zaradio 129.000.000 evra, a ukupno uz razne sponzorske ugovore blizu milijarde.

Od samog teniskog početka skupljao je navijače gde god da se pojavio, a vremenom je postao jedan od najobožavanijih sportista na svetu.

Međutim, pored slave koju je stekao i nestvarne popularnosti, samo ozbiljni fanovi Rodžera Federera znaju da Švajcarac ima rođenu sestru, iako se radi o jednom od najboljih i najpoznatijih sportista svih vremena.

Naravno, ima puno onih koji jesu znali za nju, ali mnogo je ljubitelja tenisa koji ostanu u čudu kada shvate da nisu znali da Dijana postoji.

Čak je i na profilima na društvenim mrežama čuvenog tenisera teško pronaći zajedničku fotografiju.

Nije porodica skrivala Dijanu Federer. Jednostavno, ona je odlučila da se ne pojavljuje u javnosti, pa tako nije često ni dolazila na njegove mečeve.

Ipak, ona jeste bodrila brata na nekim važnim grend slem mečevima, a najčešće je gledala Rodžera na delu na turniru u Bazelu.

Dijana ima 43 godine, starija je od Rodžera, a ono što je posebno zanimljivo, jeste činjenica da je sa svojim suprugom dobila blizance, baš kao i mlađi brat sa surpugom Mirkom, prenosi kurir.

Izvor vijesti: haber.ba