EKSKLUZIVNO! SNIMAK UBICE NA SAHRANI: Pogledajte šta radi dok pop drži govor i pominje UBICU – “Gori je od zvijeri!”

Goran (57), Gordana (56) i njihova ćerka Lidija (25) Đokić iz Aleksinca sahranjeni su 7. oktobra na groblju u Žitkovcu, a na večni počinak ispratilo ih je na stotine mještana i rodbine. Niko nije ni slutio da se upravo među njima nalazi počinilac ovog masakra

Nakon skoro mjesec dana potrage za ubicama porodice Đokić iz Aleksinca, Goranom, Gordanom i njihovom ćerkom Lidijom, iz srpskog MUP-a je u četvrtak saopšteno da je priveden osumnjičeni. Ono što je sve šokiralo je da je u pitanju Goran Džonić – blizak rođak Đokića.

Goran, Gordana i Lidija Đokić sahranjeni su 7. oktobra, a MONDO ima ekskluzivni snimak sa sahrane porodice na kojem se vidi upravo Goran Džonić!
U momentu kada sveštenik drži govor i kovčezi s tijelima ubijene porodice se spuštaju u zemlju, Džonić je stajao odvojen od najuže porodice i prijatelja, uz pogrebni kombi. S rukama prekrštenim ispred tijela, prvo je mirno posmatrao sahranu sa strane, ali je krenuo da se “vrpolji” u trenutku kada je sveštenik pomenuo zločinca, kao i masakr koji se odigrao.

 

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije. Sumnja se da je razlog ubistva bio novac koji je Džonić dugovao Đokiću. Njemu je ubijeni Goran jedinom vjerovao da mu pere kola u kojima su se navodno nalazili skriveni sefovi sa novcem.
Na imanju Džonićevog sina pronađeno je zakopano 43.000 eura, a Džonić je pred policajcima pokušao da krivicu svali upravo na svoje sinove. Danas je policija u stanicu odvela i njegovu suprugu.