JEZIVO! Sin ubio oca jer nije imao para da ga sahrani pa se sramno branio: “Nisam ga ja raskomadao, osjećao se nenormalan SMRAD”

U okrugu Liosija u Grčkoj, u dvorištu porodične kuće, policija je pronašla ugljenisano tijelo starijeg muškarca.

Iako su u prvi mah bili gotovo sigurni da je riječ o ubistvu, poslije razgovora sa sinom pokojnog starca počeli su da vode paralelnu istragu. Sada se istražuje da li je muškarac zaista ubijen pa zapaljen ili je, kako tvrdi njegov sin, još u februaru preminuo prirodnom smrću, a potom zapaljen.

Ipak, jedno je izvjesno: nesrećnog čovjeka je spalio njegov rođeni sin, što je on i potvrdio u iskazu datom policiji.

-Nisam više mogao da trpim neprijatan miris i morao sam da spalim oca – rekao je 57-godišnji muškarac policajcima.

Kako navode mediji u Grčkoj, spekuliše se da je starac preminuo još u februaru, ali njegov sin navodno nije imao novca za sahranu, pa je zato tijelo pokojnika ostalo u kući. Tek kad je iz dvorišta počeo da se osjeća nesnosan smrad, komšije su posumnjale da nešto nije u redu i obavijestile su policiju, piše Protothema.

U razgovoru sa novinarima komšije su otkrile da su između sada pokojnog oca i sina odnosi odavno bili narušeni. Navodno su se često svađali, a otac bi za sina govorio da je dosadan i da ga opterećuje. Komšije su, takođe, navele da je sin nesrećnog starca veoma obrazovan, ali da ima mentalnih problema. Takođe, starac se jednom prilikom požalio jednom od komšija da ga sin navodno fizički zlostavlja.

Sin tvrdi da nema veze s očevom smrću

-Nisam ga raskomadao. Dok sam ga iznosio na dušeku iz kuće, neki dijelovi tijela su otpali – pokušao je da objasni pokojnikov sin šokiranim policajcima zašto se u kanti za smeće ispred kuće nalaze lobanja i stopala za koje su sumnja da su pripadali pokojniku.

Policija je jutros, u prisustvu tužioca, na lice mesta privela 57-godišnjeg muškarca kako bi opisao pod kojim okolnostima i zbog čega je zapalio dušek na kome su se nalazili posmrtni ostaci njegovog oca.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Izvor vijesti: haber.ba