Limarija Beganovic d.o.o:Sve za vas krov !

Društvo Beganović d.o.o. je osnovano 2004 godine. Iz male trgovačke radnje upornošću i konstantnim zalaganjem u razvoj i edukaciju poštujući zahtjeve kupaca izrasli smo u respektabilno društvo, što velikim dijelom možemo zahvaliti našim poslovnim partnerima od kojih izdvajamo Limariju Sebastijan iz Zagreba- HR i AD Jedinstvo Sebastijan- Bačka Palanka- SRB čiji smo eksluzivni zastupnici za Bosnu i Hercegovinu. Društvo Beganović d.o.o trenutno zapošljava 20 uposlenika. Naš menadžment svakodnevno implementira strategiju koja nas pomoću konstantnog investiranja i diverzificiranja kapitala čini zdravim i kvalitetnim društvom.

U prodajno proizvodnom prostoru društvo Beganović pronaći će te kompletnu ponudu građevinske limarije i galanterije, profilirane, pocinčane i bojane limove kao i termoizolacione zidne i krovne panele. Limarski alati i pribori kao rabljene mašine za obradu lima standardni su dio naše ponude.

Limeni pokrov se oduvijek koristi u svim krajevima svijeta a danas u ponudi postoji više različitih tipova limenog pokrova, koji je često puta nezamjenjiva i jedina opcija kada je potrebna lagana konsturkcija i mala te
žina krova.

MISIJA:
Zadovoljstvo svakog kupca pružanjem najbolje usluge i ponude kvalitetnih proizvoda sa naglaskom na inovativnost, Evropske standarde.

VIZIJA:
Konstatna težnja ka usavršavanju, educiranju, certificiranju proizvodnih mašina i proizvoda kako bi zadovoljstvo našeg kupca bilo na najvišem nivou. Obezbjediti kontinuirani rast na tržištu. Širiti veleprodajni program limova i drugih limarskih materijala.

TRŽIŠNA ORIJENTACIJA:
Kvalitet, društvena odgovornost kompanije, zadovoljstvo svih aktivnih sudionika na tržištu.

POLITIKA KVALITETA:
Praćenje trendova, inovativnost i inventivnost, upravljanje procesima unutar sistema menadžmenta obezbjediti kvalitet proizvoda, kvalitet pruženih usluga, stalnim akcentom na stalno poboljšanje po tačci standarda ISO BAS EN 9001: 2015.