Pjanić se ponovo oglasio: Odgojen sam da poštujem svakoga, Kumanu želim sve najbolje

Pjanić se ponovo oglasio: Odgojen sam da poštujem svakoga, Kumanu želim sve najbolje

U svijetu u kojem smo svi zagledani u ekrane, vrlo je lagano nekoga pogrešno citirati ili izbaciti njegove riječi iz konteksta, stoji u poruci bh. veznjaka

Drugi put u posljednja 24 sata, a povodom iste teme, oglasio se naš veznjak Miralem Pjanić putem svog Instagrama.
Podsjetimo, nakon što je Ronald Kuman (Koeman) dobio otkaz u Barceloni, Pjanić se oglasio (a potom i obrisao objavu) na Instagramu porukom:
“Treba znati kad pustiti go*na da odu”.
Nije bilo teško pogoditi kome je ona upućena s obzirom na užasne odnose koje ima sa ovim stručnjakom i zbog kojeg je i napustio Barcelonu.
Ipak, Pjanić se ponovo oglasio, na engleskom jeziku, te poručio da su njegove riječi o Kumanu izvučene iz konteksta i da ovom nizozemskom stručnjaku želi sve najbolje u karijeri.
“U svijetu u kojem smo svi zagledani u ekrane, vrlo je lagano nekoga pogrešno citirati ili izbaciti njegove riječi iz konteksta.
Tokom svoje karijere, nikada nisam namjerno, posredno ili direktno imao namjeru naštetiti nekome. Odgojen sam da poštujem sve i svakoga. I namjeravam se nastaviti tako ponašati. Želim Ronaldu Kumanu sve najbolje u budućoj karijeri. Nastavit ću da se fokusiram na to da dam sve od sebe za tim”, poručio je Pjanić putem svog Instagram storyja.