MAJKA DANKINOG UBICE U TAJNOSTI ODVEDENA NA SASLUŠANJE? Policija Svetlanu odvela na drugu lokaciju!?

U selu Zlot, kapija na kući označenog ubice Dejana Dragijevića je zakatančena.Policije nema, što znači da je Svetlana Dragijević prevezena na neku drugu lokaciju.

Mnogi ne isključuju i mogućnost da je umesto sutra, danas saslušavaju u Višem javnom tužilaštvu Zaječar u tajnosti, uprkos tome što je advokat njenog supruga i oca osumnjičenog za ubistvo Radosava Dragijevića rekao da će majka sutra u osam časova ujutru biti ispitana kod tužioca.

– Čuju se samo kokoške iz dvorišta Dragijevića koje je uredno jer ga Svetlana čisti redovno uprkos teškoj situaciji. Kup od zemlje koja je iskopana iz bunara i septičke jame po nalogu policije da bi područje detaljno bilo pretraženo, stoji nasred imanja – prenose reporteri Republika.rs.Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić, nestala je 26. marta iz dvorišta u kom se igrala sa starijim bratom, dok je njena majka otišla po vodu za sina. Istragom je utvrđeno da su je Srđan Janković i Dejan Dragijević, inače radnici JKP ”Vodovod” Bor udarili službenim vozilom, a kasnije ju je, kako je sam priznao, Dragijević udavio golim rukama i zajedno sa Jankovićem njeno telo odneo na deponiju.

Dva dana kasnije se vratio sa ocem Radosavom i bratom Daliborom na deponiju, odakle su telo preneli na nepoznatu lokaciju.Prema nezvaničnim informacijama, Dalibor je pred smrt (preminuo u noći između 6. i 7. aprilu u pritvoru), priznao da je sa bratom i ocem raskomadao Dankino telo, koje su potom odneli na samo njima znanu lokaciju, da bi se navodno otac ponovo vratio i premesito Dankino telo, a sinovima nije rekao gde.

Kako smo dalje nezvanično saznali, Radosav odbija da sarađuje sa policijom i ne želi da otkrije lokaciju gde je dete zakopano,piše Republika

Policija i dalje traga za telom nesrećne devojčice, a saslušanje majke je nada da će konačno otkriti gde su Dragijevići zakopali Danku Ilić

Izvor vijesti: haber.ba