NOVE USLUGE U POLIKLINICI MUMINOVIĆ

NOVE USLUGE U POLIKLINICI MUMINOVIĆ

Mamografija i rentgen snimanja!
Bez liste čekanja!
Na zadovoljstvo naših građana, renomirana privatna zdravstvena ustanova Poliklinika Muminović uspješno je instalirala dva NOVA dijagnostička aparata: MAMOGRAF i RENTGEN APARAT.
Ovakvi moderni i savremeni aparati visoke tehnologije olakšavaju preglede i daju tačnije i pouzdanije podatke i rezultate.
Zbog svoje jednostavnosti i korisnosti, MAMOGRAFIJA je još uvijek zlatni standard u otkrivanju raka dojke, i zbog toga je PREGLED KOJI ŽIVOT ZNAČI!
Pored mamografije, u ovoj zdravstvenoj ustanovi, uz bolji kvalitet snimka i manju dozu zračenja možete uraditi i slijedeća RENTGEN SNIMANJA:
GLAVE (KRANIOGRAM)
– PLUĆA i SRCA
– KIČMENOG STUBA
– RAMENA
– ZGLOBOVA
– UROTRAKTA
– ABDOMENA
– HSG (HISTEROSALPINOGRAFIJA)
– DONJIH i GORINJIH EKSTREMITETA
Pored visoke tehnologije i savremenih aparata, uz dobru organizovanost i planiranje, stručno medicinsko osoblje ove ustanove čini izvanljudske napore da u vrijeme krize pandemije COVID-19 svim pacijentima olakša pružanje svih zdravstvenih usluga – i to bez liste čekanja!
Svakako moramo spomenuti i priznata COVID-19 testiranja (PCR i BRZI ANTIGEN TEST) koja možete uraditi SVAKI RADNI DAN i VIKENDOM!
Više informacija o COVID-19 testiranju u Poliklinici Muminović možete pronaći ovdje.
Za dodatna pitanja, informacije i zakazivanje termina možete kontaktirati na brojeve telefona: + 387 37 229 780 ili +387 63 991 770 (Viber i Whatsapp)
Svaki radni dan od 07 do 19 sati!
Ostale informacije su dostupne na: www.muminovic.ba
U službi vašeg zdravlja – Poliklinika Muminović!