Potresne riječi oca ubijene djevojčice Angeline: “Dušo tatina, čedo moje, javi se ponekad u snu”

“Ginče, dušo tatina, čedo moje. Preteško je bez tebe, bez tvog osmijeha, zagrljaja, radosti. Svega što je tebe činilo najboljim djetetom na zemlji. Sada si naš Anđeo. Mi se trudimo da sanjamo tvoje snove. Pokušavamo da budemo kreativni kao ti. Hvala za svesrdnu pomoć koju nam šalješ. Javi se ponekad u snu. Vidimo se”, napisao je Anđelko Aćimović, otac Angeline koju je u đačkoj klupi, u razredu 7/2, pogodio metak koji je ispalio njen vršnjak u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

Anđelko je i ranije za Nova.rs govorio o strašnoj tragediji koja se dogodila njegovoj porodici. Za Anđelka, Angelininu majku Nataliju i sestre Jelenu i Mariju, život se dijeli na prije i poslije 3. maja. Prisjećajući se tog dana kada se sve promijenilo, neutešni otac je ispričao da je za pucnjavu saznao od supruge dok je bio na poslu.

“Angelina je otišla u školu. Supruga je ostala kod kuće, a kako živimo u blizini škole, čula je veći broj sirena. Pozvala je majka Angelinine drugarice i pitala da li je čula za pucnjavu i da li se čula sa Angelinom. Pozvala me je i rekla da se nešto dogodilo. Rekao sam suprugi da se smiri, da ide u školu, da ću ja stići, da je sve u redu. Natalija je krenula, a ja sam pozvao Angelinin broj. Niko nije odgovarao. Ni na kraj pameti mi nije bilo šta se zapravo dešava, a onda sam došao ispred škole i vidio veliki broj policije”, ispričao je ranije Anđelko. prenosi n1

Izvor vijesti: haber.ba