Svaka lista ima par kvalitetni kadrova

Bas kako i sam naslov kaže na svakoj listi ima dobri i kvalitetni kadrova.Nešto lošije sa kadrovima stoji A-Sda(Nes)pogotovo ako znamo da od prvi deset kandidata za skupštinu USK-a imamo nekoliko sto presuda sto potvrđeni optužnica.

Međutim onaj drugi dio liste je očito bio rezerviran za onaj bolji kadar među tim kadrom se našla i jedna od najbolji novinara s ovi prostora a to je Enesa Hrustanović.

Tko je Enesa Hrustanović?

Enesa Hrustanović diplomirani je žurnalista, a prve korake u novinarstvu je napravila ratne 1993. godine kada je s nekolicinom mladih ljudi vodila omladinski program.Radila je u printanim i elektronskim medijima. Udana je i majka dvoje djece.

Društveno odgovorna, korektna, realna i nepristrana novinarka, bez ikakvih afera. Uvijek na strani istine. Sada, nakon više od 20 godina izvještavanja o društvenim i političkim događanjima , odlučila je biti kandidat NES BIH za Skupštinu Unsko-sanskog kantona kako bi svoje znanje i iskustvo usmjerila na stvaranje boljeg ambijenta za privrednike, poljoprivrednike i budžetske korisnike , odnosno sve Krajišnike. Ozbiljan kandidat, kojeg vrijedi podržati.

Izvor:Uskvijesti.ba