“UBILA SAM SVOJU DJECU” – Majka ušetala u policiju i izgovorila jezive riječi: Otkriveno šta je uradila prije nego što je IM JE PRESUDILA

Žena iz Misurija koja je prošle sedmice ušla u policijsku stanicu kako bi priznala da je ubila dvoje svoje djece, navodno je rekla policajcima da je pokušala da ‘žrtvuje’ svog sina Isaka (2) prije ubistava.

Ešli Parmeli (36), rekla je tada da je upucala i svoju kćerku Skarlet (9).

Nakon što je upucala kćerku, Parmeli se vozila na sjever države s svoje dvoje djece u autu, samo da bi shvatila da je njen prethodni pokušaj da okonča Isakov život bio neuspješan.

Istražitelji kažu da je zatim udavila svog sina u Timber Krik Rizortu, koji se nalazi na periferiji Sent Luisa, 25 kilometara od policijske stanice u koju se na kraju odvezla.

Obzirom na ove otežavajuće faktore, Tužilaštvo okruga Džeferson saopštilo je u srijedu da je optužba za ubistvo njenog sina kvalifikovana kao ubistvo prvog stepena.

Ranije u srijedu, tužilac okruga Sent Frensoa takođe je optužio Parmeli za prvostepeno ubistvo zbog smrti njene kćerke.

Nove zabrinutosti oko Parmelinog mentalnog zdravlja takođe su se pojavile prošle sedmice, budući da je otkriveno da je u satima koji su prethodili njenom dvostrukom ubistvu vlastite j, promenila sliku profila na Fejsbuku u crnu pozadinu. List iz Sent Luisa takođe je objavio da je prije četiri godine, prije nego što joj se sin rodio, Parmeli pisala o ‘borbi s depresijom’.

‘Izolovala sam se. Veoma sam plašljiva i neprijateljski raspoložena, a u stvarnosti mi treba prijatelj više od svega – napisala je Parmeli na Fejsbuku.

U srijedu uveče je održana molitva za oba djeteta. Sve utakmice na lokalnim terenima Male lige su otkazane osim softbol utakmice u kojoj je Skarletin tim igrao. Na početku utakmice njeni saigrači su pustili balone u njenu čast, saopštio je Fox 8.

Skarlet je sljedeće godine trebalo da krene u četvrti razred osnovne škole Festus.

‘Skarletini učitelji kažu da je ona bila živahna, energična i pouzdana učenica. Kažu da je bila brižna i saosjećajna, željna da ugodi svima, sa dobrim smislom za humor – navodi se u saopštenju škole.

‘Mogla je da se sprijatelji sa bilo kim i jako se radovala prelasku u 4. razred kada se nastava nastavi u avgustu.’

Parmeli je zadržana u zatvoru okruga Džeferson bez jemstva.

Sada kada je suočena s 2 prvostepene optužbe za ubistvo, Parmeli bi mogla da bude osuđena na smrt ili doživotni zatvor uz mogućnost uslovnog otpusta.

Kurir.rs/Dejli mejl/

Izvor vijesti: haber.ba