Užas u susjedstvu: Uhapšena majka (43) pod sumnjom da je djetetu (4) davala sedative

Analize krvi potom su ukazale da djevojčica ima visoke tragove sedativa u krvi. Prema informacijama srbijanskih medija, majka i kćerka primlljene su u Institut za majku i dijete prije 10 dana.

“Dijete je već po prijemu u Institut bilo na neki način nedovoljno razvijeno, a neki znakovi su ukazivali na to i da je zanemareno od strane roditelja”, kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kako se doznaje, djevojčici je tada vađena krv, a prve analize ukazale su devojčica ima visoke tragove sedativa u krvi.

“Zatim je dijete, koje je na odjeljenje primljeno s majkom, nastavilo da biva ošamućeno. Sumnja se da je majka i u bolnici, sedative drobila i stavljala djevojčici u sok”, kaže izvor.

Podsjetimo, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca, saslušana je M.R. (43) zbog sumnje da je u vremenskom periodu od 29. februara do 8. marta 2024. godine izvršila krivično djelo – Nasilje u porodici. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana te je sud donio rješenje kojim joj je pritvor i određen. prenosi Radiosarajevo

Izvor vijesti: haber.ba