Nezadovoljni radnici marketa u Bihacu

Na adresu redakcije portala je stiglo pismo koje prenosimo u cjelosti.

Ovaj portal prije svega postoji da bi zaštitio onog malog čovjeka i skrenuo pozornost institucija da reaguju.

postovani,

Ja sam do jučerasnja uposlenica Konzuma Centra. Obracam vam se sa molbom da objavite javno sta se radi u Konzumu u zadnja 3 mjeseca jel niko ne zeli od medija da stane u korist radnika i nas sami.Po dolasku E. poslovodje i T. podrucnog voditelja nastao je opsti haos.

Radnici masovno napustaju posao 7 u zadnja 3 mjeseca, vrsi se mobing na radnicima od strane gore navedeni. obracali smo se upravi direktorima nekoliko puta putem maila ukazivali na sve sto se desava ali bezuspjesno.
Epilog je na kraju bio da mi svi koji smo se zalili ili smo dobili otkaz ili smo prinudjeni da napustimo ili ih je podrucni prebacio u drugi market sa ciljem da zbog daljine moramo da napustimo posao.

Ja Vas molim da se javno progovori o torturi i mobingu koji se desava kontinuirano vec tri mjeseca od strane poslovodje E i Podrucnog T. K.
Napominjem ovdje se radi o istoj onoj E. koja je vrsila mobing i torturu na radnicima u Bingu o kojim su portali pisali. Juce se cak desila situacija da je uposlenica koju su prebacili u drugi objekat zavrsila na hitnoj.
Danas smo podnjeli prijavu za navedene osobe.
Molim da javno napisete o mobingu torturi i nepotizmu navedrno dvoje predstavnika Konzuma jel vi jedino pišete o onim stvarnim problemima običnog čovjeka.
Hvala u napred od radnika koji su ostali bez egzistencije kojom su hranili svoju porodicu.