Otkrivamo: Marko Miljković priznao da je ubio dvojicu kumova!

Otkrivamo: Marko Miljković priznao da je ubio dvojicu kumova!

Marko Miljković, desna ruka vođe monstruoznog klana Veljka Belivuka, još ranije se javno hvalio za ubistva kumova

Kako 24sedam saznaje, srpska policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva Mirka Kojića, kuma Marka Miljkovića, koji je zajedno sa njim i Veljkom Belivukom učestvovao u ubistvu karatiste na šinama u Beogradu 2017. godine.

Sumnja se da ga je ubio Marko Miljković! On je na aplikaciji “Skaj”,  između ostalog, pisao:
– U skoru imam ubistvo dva kuma!
Naime, kako je i ranije pisano, Marko Miljković, zvani Mare i Mesar, hvalio se za ubistva kumova.

Njemu se sudilo za smrt kuma Vlastimira Miloševića, brutalno ubijenog na tramvajskim šinama na Dorćolu ali, prema svim prikupljenim operativnim saznanjima, on stoji i iza nestanka, i po svemu sudeći, likvidacije Marka Kojića Koje, kome je, takođe kum.

O ovom slučaju ranije je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kada je javnosti obelodanio da Miljković za sebe govori: “Pazi, kakav sam ja kralj. Ubio sam dva kuma”!
Kojić je, inače, prema operativnim informacijama, posle karatiste, prva žrtva ove kriminalne grupe, koju su predvodili Veljko Belivuk i Miljković. Njih trojica su bila na optužnici i sudilo im se za ubistvo Miloševića.

Poslednjih meseci, kako se sumnja, Miljković i Milošević bili su neprestano u svađi. Odnosi su se zategli jer je Milošević tražio da mu vrati novac, a ovaj nije imao hrabrosti da mu se sam suprotstavi, već je vrlo perfidno uvlačio Belivuka u celu priču.