BILI PIJANI KADA SU PREGAZILI DANKU ILIĆ! Detalji UŽASA – Tijelo djevojčice pronađeno PRIJE DVA DANA, čekalo se da MONSTRUMI PRIZNAJU

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni za ubistvo su bili u alkoholisanom stanju u trenutku kada su udarili malu Danku.

– Čuli smo da je policija telo pronašla pre dva dana, ali su čekali da osumnjičeni priznaju zločin. Kako se priča, nisu našli telo na deponiji u Banjskom polju, već na drugoj lokaciji, nedaleko od Zoološkog vrta – rekao je izvor Kurira sa lica mesta.

– Njih su inspektori doveli na mesto zločina, odnosno na mesto gde su najverovatnije autom pregazili malu Danku. Na slikama se vidi kako oni pokazuju inspektorima odakle su došli, gde su je udarili, ali i kuda su potom otišli sa njenim telom – kaže nam izvor.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Sve službe, uključujući i policiju, žandarmeriju, vatrogasce, dobrovoljce, rudare i meštane, danima su pretraživali teren u Banjskom polju,piše Kurir

Izvor vijesti: haber.ba