DJEČAK HTIO DA SE UBIJE JER SU GA MALTRETIRALI U ŠKOLI: Zahvaljujući dobrim ljudima sada postao ZVIJEZDA NAJVEĆEG FILMSKOG BLOKBASTERA

Kvejden Bejls, dečak star 13 godina postao je poznat u cijelom svijetu kada je njegova majka, slomljenog srca, objavila snimak na kome se vidi kako on plače. Dječak ima patuljasti rast i zbog toga je trpio maltretiranje i poniženje cijelog svog života, ali sada mu se sreća osmijehnula.

Za Kvejdena su svi čuli kada je njegova borba protiv nasilnika koji su ga maltretirali obišla i dirnula svijet. Sada, on se pojavljuje u holivudskom blokbasteru “Furiosa”. Film je peti dio franšize “Pobjesnili Maks” a Kvejden igra Ratnog dječaka i to pored zvijezda Krisa Hemsvorta i Anje Tejlor-Džoj.

Kvejdenova borba protiv maltretiranja obišla je svijet nakon što je njegova majka objavila uznemirujući video na Fejsbuku.

U njemu, Kvejden, koji pati od ahondroplazije, vrste patuljastog rasta, traži nož da se ubije nakon što su ga maltretirali u školi. Video je privukao pažnju poznatih ličnosti širom svijeta, uključujući holivudsku superzvezdu Hju Džekmana.

Hju Džekman je na Tviteru objavio video u kojem je poslao podršku dečaku: “Kvejden, jači si nego što znaš, druže. I bez obzira na sve, ti imaš prijatelja u meni.”

Glumac je apelovao na svoje fanove da budu ljubazni jedni prema drugima.

I slavni režiser bio dirnut Kvejdenovom pričom.

Džordž Miler, režiser “Furiosa”, bio je dirnut Kvejdenovom pričom i odlučio je da ga angažuje u svom filmu.

Njegova majka kaže da nikada nije željela da objavljuje snimak svog djeteta, ali ističe da je imala potrebu da podigne svijest o tome kroz šta prolazi njen sin. Video Kvejdena podijelila je kaže, kako bi cijeli svijet video kroz šta prolazi njen sin, prenosi “Dejli mejl”.

– Molim vas, učite svoju djecu, svoje porodice, prijatelje, jer ovo je lice maltretiranja, i nemojte poslije da se pitate zašto djeca sebi oduzimaju život – rekla je ona tada.

Izvor: Srbija Danas/Dejli Mejl/

Izvor vijesti: haber.ba