Edin i Sanela iz ‘Braka na prvu’ naljutili su gledatelje.

ČINI SE da se u Braku na prvu ponavlja scenarij iz prve sezone tog showa. Sanela Novljaković, koju su eksperti u showu spojili s Jasminom Čauševićem, razvila je osjećaje prema drugom kandidatu.

“Napisat ću da odlazim jer sam razvila osjećaje prema drugoj osobi”, rekla je Sanela te iznenadila Jasmina svojom odlukom.
On je isprva mislio da je Sanela sve izmislila i htio je znati o kojoj osobi je riječ, no Sanela mu nije htjela otkriti. Jasmin je naposljetku odlučio da neće ići protiv njene odluke o odlasku. Sanela je Jasmina zamolila da ovo njezino priznanje ostane tajna.

Nikad ne bih zamislio da će se ovako sve odviti, pogotovo ne nama koji smo bili običan par. Vodila je dvostruki život dok je bila sa mnom u braku”, rekao je Jasmin, koji je svjestan da između njih više ništa ne postoji.
“Što se tiče Braka na prvu, ostalo je samo na prvu”, zaključio je Jasmin i skinuo prsten.

“Glumac sam jedino zato što sam to skrivala, ništa drugo, nisam ga htjela povrijediti ni u kojem smislu”, rekla je Sanela.
No nisu jedino Jasmin i Sanela imali ovakve teme za razgovor. Edin Bešić je Ernu Hrnjić podsjetio na to kako mu je rekla da ničega neće biti među njima, a potom je osjetio potrebu reći joj da se zaljubio u drugu djevojku.
“Znala sam. To je izdaja, kakav god odnos imali”, rekla je Erna. Prigovorila je Edinu što joj je lagao, budući da je prvo rekao da želi napustiti show zbog posla. Erna je rekla da zna da je riječ o Saneli jer joj je lajkao sve slike na Instagramu te joj je žao što nije ranije priznao.


“Jasmine, nemoj biti u bedu, pa ti si joj u tijeku vjenčanja rekao da je cura na izmaku života. Bogami ta se ista cura na izmaku zaljubi u mlađeg od tebe, a ti ostade neispeglanih košulja”, “Svakom po zasluzi”, “Ako su se stvarno našli i zaljubili, sretno”, “Kaže ona njemu pred kamerama da ga moli da ostane sve tajna”, “A kakvu bi tek igru igrala da nije žena na zalasku života”, pisali su gledatelji.
“Erna je došla u show radi samopromocije, samo nije očekivala da će biti ostavljena, ziher je mislila da će zbog nje rezati vene”, “Wow, ostali su i Jasmin i Erna zatečeni. Ne znam što su očekivali nakon svog ponašanja”, “Jasmina pogađa samo što je ostavljen i ništa drugo, a ona Erna je sveznalica, naporna do bola”, “Jasmine, zar si se upitao kako je Saneli bilo na vjenčanju?”, “Sami ste to odabrali, pa eto vam. Sanela i Edine sretno vam, bez obzira kako završili neka vam je sa srećom”, “Sad se vidi da je Jasminu žao. Da se tako ponašao na početku mislim da bi sada sve bilo drugačije, ali kasno je sad”, samo su neki od komentara.