HOROR NA AERODROMU: Žena se izbola MAKAZAMA ispred turista i prolaznika, ljekari joj se bore za život

Jedna žena (54) iz Velike Britanije se od sinoć bori za život nakon što je sama sebe nekoliko puta izbola makazama po vratu ispred apoteke na aerodromu Ibica, u Španiji, naočigled turista i prolaznika.

Naime, kako prenose tamošnji mediji, njeno stanje je prvobitno bilo opisano kao “ozbiljno, ali stabilno”, nakon što je hitno prebačena u ostrvsku bolnicu “Can Mises”.

Ali danas popodne se njeno stanje pogoršalo, uslijed čega se nalazi u “kritičnom” stanju na bolničkoj jedinici intenzivne njege.

Neimenovanoj ženi je ukazana pomoć na licu mjesta kako bi se mogla stabilizovati prije nego što stigne u bolnicu nešto prije podne.

Rečeno je da se više puta ubola u vrat neposredno ispred apoteke. Slike sa lica mjesta pokazuju krv po cijelom podu aerodromskog terminala, za koji se tvrdi da je u to vrijeme bio zauzet.

Policija koja je sinoć vršila uviđaj skoro je odmah izašla na lice mjesta.

Nije odmah bilo jasno da li je žena u to vrijeme bila sama ili sa drugim ljudima i šta ju je navelo da se povreijdi. U ovoj fazi takođe nije poznato da li se spremala da se ukrca na let.

– Pokušala sam da je zaustavim, ali bilo je teško jer je bila krupna žena – objasnila je radnica apoteke gdje je žena kupila makaze.

– U to vrijeme u apoteci je bilo i drugih ljudi. Napolju je bilo krvi po cijelom podu pre nego što su radnici aerodroma stigli da ga očiste nakon što je žena odvezena kolima hitne pomoći – objasnio je svedok ovog nemilog događaja.

Izvor: Srbija Danas/Blic

Izvor vijesti: haber.ba