Italija: Ubio je svoju djevojku, mislio da ga je zrazila korona virusom

Zbog toga ju je ubio. Policija je našla Lorenu mrtvu u njihovom stanu u Messini dok je Antonio, teško ozlijeđen, ležao na podu. Navodno si je pokušao prerezati žile, pišu strani mediji. Liječnici su mu uspjeli spasiti život. Kasnije je priznao da je ubio djevojku zbog korone. Oboje su testirani na korona virus i prema prvim podacima niti Antonio niti njegova djevojka nisu imali koronu. Samo nekoliko dana prije smrti Lorena je na Facebooku objavila kako se bore protiv krize, piše 24sata.

– Sada moramo više nego ikada pokazati odgovornost i ljubav prema životu. Morate respektirati sebe, svoju obitelj, svoju zemlju. Morate misliti na one koji svaki dan svoj život posvećuju bolesnima. Držimo se i ostanimo doma – napisala je Lorena. Naglasila je neka svi pokušaju izbjeći da zaraze sebe i svoje bližnje. Njezin dečko joj je još na tim riječima i čestitao.

– Kako bi ispunila svoj san, moraš biti čvrsta i odlučna i ti si najbolji primjer kojem želim da slijedi svoje snove i živi život kakav želi – napisao je.

Prema zadnjim podacima, u Italiji je više od 110.000 ljudi zaraženo korna virusom, a umrlo ih je više od 13.000.

Izvor vijesti: haber.ba