IVICA DAČIĆ O SMRTI BRATA VOJINA MIJATOVIĆA: “Policija je sinoć oko 18-19 sati dobila poziv da je došlo do…”

“Utvrđuje se uzrok smrti muškarca koji se sukobio sa dvojicom mladića juče u parku na Voždovcu”, rekao je danas u programu televizije Blic ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

U Urgentnom centru u Beogradu sinoć je umro Đorđe Mijatović (37), brat federalnog ministra Vojina Mijatovića, nakon sukoba na terenu u parku na Voždovcu, saznaje “Blic”.

“Utvrđuju se činjenice kako je došlo do smrti. Mora da se izvrši obdukcija. Policija je sinoć oko 18-19 sati dobila poziv da je došlo do neke tuče i otišla je na tu adresu na opštini Voždovac gde je i zatekla povređenog”, kaže Dačić.

Do sukoba je došlo, prema riječima supruge preminulog, nakon što su se njihova djeca žalila da dvojica koja su pretukla preminulog čovjeka nisu mališanima htjeli da vrate loptu.

“Otac je izašao, čula se neka galama i kada je žena izašla saznala je da je imao sukob sa dvojicom mladića. Odvezen je u Urgentni centar gde je i preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje”, kaže Dačić.

Kako navodi, ubistvo sigurno nije u pitanju, ali se utvrđuje da li je čovek preminuo od posledice sukoba.
“Lekari kažu da je bilo i nekih zdravstvenih problema, neki epileptični napad ili možda srčani napad, ali to je sada pitanje. Najveći problem je što ne postoje kamere i što nema svedoka da bi se tačno utvrdilo šta se dogodilo”, izjavio je Dačić za “Blic” TV.

On je naglasio i da slučaj sigurno neće ostati neriješen, kao i da policija traga za učesnicima u konfliktu, prenosi Slobodna-Bosna.

Izvor vijesti: haber.ba